Velkommen til Julegospel 2016 i Haderslev

Søndag 27. november 2016 kl. 15.00
JULEGOSPEL KONCERT med Oslo Gospel Choir
i Haderslev Idrætscenter

Oslo Gospel Choir er et af Europas bedste gospelkor.

Koret gæster Haderslev Idrætscenter i forbindelse med deres turne til Danmark i 2016.

Oslo Gospel Choir blev opstartet i 1988 af Tore W. Aas, som fortsat er korets leder. Det store gennembrud kom efter en optræden i TV-programmet “LørDan”. Det var første gang et gospelkor blev vist i et ordinært underholdningsprogram på norsk TV. Studieværten Dan Børge Akerø var så begejstret, at han overværede samtlige prøver med koret før selve transmissionen.

Herefter fik koret travlt med koncerter og medvirken på andre norske indspilninger, og i 1989 udkom debutalbummet “Live” med Sissel Kyrkjebø som solist.

Siden har Oslo Gospel Choir udgivet 25 plader og medvirket på 20 andre indspilninger med såvel norske som internationale artister – heriblandt Stig Rossens juleplade “Julelys” fra 1998. De har solgt over 1.5 mill. albums

Gospellegenden Andraé Crouch (USA) har sat sit præg på gospelkoret, idet han flere gange har fungeret som både solist og producer.

Oslo Gospel Choir har gennem årene bibeholdt den skandinaviske gospel sound og dannet forbillede for mange danske gospelkor.

Scenografien vil danne en flot ramme om de dejlige julesange og gospel sange

Oslo Gospel Choir og orkester vil skabe en stemningsfuld koncert, som folk godt begynde at glæde sig, for vi kan love en Julekoncert fyldt med charme, varme og show i topklasse.

Dørene åbnes kl. 14.00

Billetter

Billetter kan købes fra den 1. juni 2016 på billetnet.

Pris kr. 275,- for en plads på tribunen og kr. 320,- for en plads på gulvet, incl. gebyr. Købes der 50 billetter eller flere kan de købes ved Bjarne Taulborg 24926020 til 240,- pr. stk. på tribunen, 295,- pr. stk. på gulvet incl. gebyr.

JULEBUFFET

Det er muligt at købe en julebuffet til efter koncerten. Buffeten fås til en kuvertpris på kr. 215,- excl. Drikkevarer som kan købes i baren. Buffeten foregår i Fuglsang Loungen i Hallen på 1. salen. Billetterne til buffet kan købes på www.billetnet.dk